Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
1 potte | purløg Dild, ramsløg eller kørvel kan også bruges |
100 g | mayonnaise |
1 tsk. | coop dijonsennep |
0.5 tsk. | hvidvinseddike |
- | Lidt salt og peber |
3 stk | små rødløg |
2 spsk. | hvedemel |
- | Lidt salt og peber |
- | olie Anvend gerne en neutral |
300 g | kartofler. Gerne nye kartofler |
6 skiver | rugbrød Efter eget valg |
- | Frisk purløg |
Brug de friterede løg som tilbehør til kødretter eller som topping på hotdog, fiskefrikadeller, smørrebrød med roastbeef eller en spegepølsemad.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10