Kanin i estragonsauce
- 4 Personer
Ingredienser
1200 g | kanin delt i mindre stykker |
- | olie |
1 stk. | økologisk grøntsagsbouillon |
3 dl. | vand |
200 g | cremefraiche 38% |
2 spsk. | hakket estragon |
- | salt og peber |
1 kg | kartofler |
200 g | frisk spinat |
Sådan gør du
-
1Brun kødet på begge sider i en gryde.
-
2Kom bouillon og vand heri, og læg låg på.
-
3Lad det simre i cirka 50 minutter. Spæd eventuelt med mere vand.
-
4Rør cremefraiche med estragon, og vend den i gryden. Lad gryden simre i yderligere 5-10 minutter.
-
5Kog kartoflerne, og skyl og afdryp spinaten.
-
6Du kan servere spinaten rå, som vi gør her, eller vende den i saucen, så den falder sammen. Det tager kun et par minutter.
-
7Server med kartofler, og drys gerne lidt chili og peber herpå.
Tip!
I stedet for kanin kan du bruge en kylling.