Redaktionen anbefaler
| 1 kg | kartofler (gerne bagekartofler, de tager mindst tid at forberede) |
| 0.5 dl | olivenolie 3 spsk. smør |
| - | salt |
| - | peber |
| 3 spsk. | smør |
| 3 spsk. | hvedemel |
| 4 dl | vand |
| 1.5 dl | fløde |
| 0.5 dl | hvidvin (kan erstattes med vand) |
| 1 spsk. | grøntsagsfond koncentreret |
| lidt | muskatnød efter smag |
| - | salt |
| - | friskkværnet peber |
| 2 stk. | citroner , skallen |
| 2 håndfulde | bredbladet persille , finthakket |
| 400 g | halloumi |
| 2 stk. | æg sammenpisket |
| 1 dl | mel |
| 3 dl | pankorasp |
| lidt | neutral olie |
| 50 g | smør |
| 300 g | grønne bønner , frosne |
| - | citronsaft |
| 1 spsk. | olivenolie eller smør |