Redaktionen anbefaler






1 kg | kartofler (gerne bagekartofler, de tager mindst tid at forberede) |
0.5 dl | olivenolie 3 spsk. smør |
- | salt |
- | peber |
3 spsk. | smør |
3 spsk. | hvedemel |
4 dl | vand |
1.5 dl | fløde |
0.5 dl | hvidvin (kan erstattes med vand) |
1 spsk. | grøntsagsfond koncentreret |
lidt | muskatnød efter smag |
- | salt |
- | friskkværnet peber |
2 stk. | citroner , skallen |
2 håndfulde | bredbladet persille , finthakket |
400 g | halloumi |
2 stk. | æg sammenpisket |
1 dl | mel |
3 dl | pankorasp |
lidt | neutral olie |
50 g | smør |
300 g | grønne bønner , frosne |
- | citronsaft |
1 spsk. | olivenolie eller smør |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10