Grillet kanin med grøntsager og nem aioli
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | parteret kanin, cirka 1200 g |
- | salt og peber |
- | olivenolie |
1 kg | beder, gerne gule og orange |
250 g | stor gulerod |
250 g | tomat |
1 dl. | mayonnaise |
1 fed | hvidløg |
1 tsk. | akaciehonning |
- | Nogle dråber hvidvinseddike |
- | salt og peber |
Sådan gør du
-
1Gnid kanindelene med krydderi og lidt olie.
-
2Grill dem møre i cirka 30 minutter.
-
3Kom beder og gulerødder i en gryde, og lad dem simre i 30 minutter.
-
4Tag dem fra komfuret, og fisk gulerødderne op. Lad bederne trække 10 minutter, hvis de er store.
-
5Pil beder og gulerødder, og skær dem i mindre stykker.
-
6Skær eller knus tomater, og bland dem med beder.
-
7Kom mayonnaisen i en skål, og riv hvidløget heri.
-
8Smag til med honning, eddike, salt og peber.
-
9Server den nygrillede kanin med beder og aioli.