Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
325 g | hvedemel (gerne pizzamel eller tipo 00) |
150 g | fuldkorns durummel |
4 tsk. | bagepulver |
3 tsk. | salt |
2 spsk. | olivenolie |
1 dl. | kærnemælk eller yoghurt naturel |
2 dl. | koldt vand |
375 g | frisk mozzarella |
4 stk | kartofler |
75 g | chorizo-pølse |
- | frisk rosmarin |
- | salt og peber |
- | Olivenolie til dryp |
Prøv at bruge cremefraiche 38% i stedet for mozzarella. Det giver en let syrlig smag og en cremet pizza. Lav pizzaen vegetarisk og brug lækre, friske svampe og eventuelt lidt hvidløg i tynde skiver i stedet for chorizo.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10