Bagte radiser med mynte og feta

Radiser bliver mildere i smagen efter en tur i ovnen. Spis dem som tilbehør med lidt citron, cremet feta og mynte.
Bagte radiser med mynte og feta
  • 4 Personer

Ingredienser

16 stk radiser, halverede
2 spsk. olivenolie
- salt
- saften af 1/2 citron
100 g cremet fetaost
1 håndfuld friskt mynteblad

Sådan gør du

  1. 1.Tænd ovnen på 200°/180° varmluft.
  2. 2.Vend radiserne med olivenolie, salt og peber. Bag radiserne i ca. 25 min. til de er gyldne og møre.
  3. 3.Dryp de varme radiser med citron, smuldr fetaen over og drys med mynteblade.
  4. 4.Server retten lun, som tilbehør til fisk og fjerkræ.
Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør, #salater og #få ingredienser