Åben burger med myntecreme
- 4 Personer
Ingredienser
600 g | oksekød |
- | salt og peber |
- | lidt olie |
1 stk. | salatløg |
2 stk. | tomater, gerne gule |
- | To håndfuld feldsalat |
4 spsk. | fetaost |
2 spsk. | mayonnaise |
2 spsk. | friskhakket mynte |
2 stk. | store boller |
- | Evt. chilisauce |
Sådan gør du
-
1Tag kødet ud af køleskabet, del i fire dele og form til burgere.
-
2Drys med salt og peber.
-
3Steg burgerne på hed pande i 2-3 minutter per side.
-
4Snit løg og tomater.
-
5Mos fetaost let, og rør med mayonnaise og mynte.
-
6Flæk bollerne, og kom feldsalat, burger, grøntsager og til sidst cremen på burgeren.
-
7Top evt. med chilisauce.
Tip!
Top evt. med chilisauce.