3 x crostini med jordbær og ost
Både søde og salte. Disse dejlige crostini med jordbær og ost fungerer perfekt som hapsere til mousserende vin eller øl.

- 4 Personer
- 20 Minutes
Flutes
12 stk | flutes |
1 spsk. | olivenolie |
Crostini med mascarponeost
4 spsk. | mascarponeost |
2 stk | jordbær |
1 spsk. | Hakkede valnødder |
1 tsk. | nøddeolie |
1 tsk. | akaciehonning |
1 tsk. | Hakket citronmelisse |
Crostini med vesterhavsost
4 stk | vesterhavsost |
2 stk | jordbær |
2 stk | mandelflager |
1 tsk. | ahornsirup |
1 tsk. | Hakket rucola |
Crostini med avocado
stk. | avocado |
2 stk | Hakkede jordbær |
4 stk | basilikumblade |
2 spsk. | Friskhøvlet parmesanost |
1 stk. | sort peber |
Sådan gør du
- 1.Om du vil riste brødet eller ej, er en smagssag.
- 2.Dryp lidt olivenolie på 8 af skiverne.
- 3.Smør mascarponeosten på de fire uden olie. Kom jordbær herpå.
- 4.Rør nødder, olie, honning og citronmelisse sammen, og fordel henover.
- 5.Fordel vesterhavsost og jordbær på fire stykker brød. Top med mandelflager, sirup og rucola.
- 6.Del avocado i fire dele, og fordel på de sidste skiver brød. Top med jordbær, basilikum og parmesan.
- 7.Server crostini med lidt friskkværnet peber.