3 x crostini med jordbær og ost
SNACKS OG TILBEHøR

3 x crostini med jordbær og ost

Både søde og salte. Disse dejlige crostini med jordbær og ost fungerer perfekt som hapsere til mousserende vin eller øl.
  • 4 Personer
  • 20 Minutes

Flutes

12 stk. flutes
1 spsk. olivenolie

Crostini med mascarponeost

4 spsk. mascarponeost
2 stk. jordbær
1 spsk. Hakkede valnødder
1 tsk. nøddeolie
1 tsk. akaciehonning
1 tsk. Hakket citronmelisse

Crostini med vesterhavsost

4 stk. vesterhavsost
2 stk. jordbær
2 stk. mandelflager
1 tsk. ahornsirup
1 tsk. Hakket rucola

Crostini med avocado

stk. avocado
2 stk. Hakkede jordbær
4 stk. basilikumblade
2 spsk. Friskhøvlet parmesanost
1 stk. sort peber

Sådan gør du

  1. 1
    Om du vil riste brødet eller ej, er en smagssag.
  2. 2
    Dryp lidt olivenolie på 8 af skiverne.
  3. 3
    Smør mascarponeosten på de fire uden olie. Kom jordbær herpå.
  4. 4
    Rør nødder, olie, honning og citronmelisse sammen, og fordel henover.
  5. 5
    Fordel vesterhavsost og jordbær på fire stykker brød. Top med mandelflager, sirup og rucola.
  6. 6
    Del avocado i fire dele, og fordel på de sidste skiver brød. Top med jordbær, basilikum og parmesan.
  7. 7
    Server crostini med lidt friskkværnet peber.