3 x crostini med jordbær og ost
- 4 Personer
- 20 Minutes
Flutes
12 stk. | flutes |
1 spsk. | olivenolie |
Crostini med mascarponeost
4 spsk. | mascarponeost |
2 stk. | jordbær |
1 spsk. | Hakkede valnødder |
1 tsk. | nøddeolie |
1 tsk. | akaciehonning |
1 tsk. | Hakket citronmelisse |
Crostini med vesterhavsost
4 stk. | vesterhavsost |
2 stk. | jordbær |
2 stk. | mandelflager |
1 tsk. | ahornsirup |
1 tsk. | Hakket rucola |
Crostini med avocado
stk. | avocado |
2 stk. | Hakkede jordbær |
4 stk. | basilikumblade |
2 spsk. | Friskhøvlet parmesanost |
1 stk. | sort peber |
Sådan gør du
-
1Om du vil riste brødet eller ej, er en smagssag.
-
2Dryp lidt olivenolie på 8 af skiverne.
-
3Smør mascarponeosten på de fire uden olie. Kom jordbær herpå.
-
4Rør nødder, olie, honning og citronmelisse sammen, og fordel henover.
-
5Fordel vesterhavsost og jordbær på fire stykker brød. Top med mandelflager, sirup og rucola.
-
6Del avocado i fire dele, og fordel på de sidste skiver brød. Top med jordbær, basilikum og parmesan.
-
7Server crostini med lidt friskkværnet peber.