Poke bowl med røget laks, avocado og edamamebønner
- 2 Personer
Ingredienser
200 g | jasminris |
150 g | koldrøget laks eller ørred rullet i små bånd |
- | 3/4 agurk , skrællet og skåret i tynde strimler |
3 stk. | gulerødder , skrællet og skåret i tynde strimler |
80 g | edamamebønner pillede |
1 stk. | avocado , skåret i skiver |
2 stk. | forårsløg , fint skåret |
1 tsk. | sesamfrø sorte |
Til dressingen:
4 spsk. | sojasovs |
4 tsk. | honning |
2 spsk. | citronsaft |
0.5 tsk. | sesamolie |
Sådan gør du
-
1Kog jasminrisen efter pakkens anvisninger og lad risene køle ned til stuetemperatur. Arranger jasminrisen i 2 dybe skåle.
-
2Top med laks rullet i små bånd, agurk, gulerod, edamamebønner, skiver af avocado og forårsløg. Drys med sorte sesamfrø.
-
3Rør ingredienserne til dressingen sammen i en lille skål eller kande, indtil honningen er smeltet.
-
4Fordel dressingen over skålene og server straks.
-
5Prøv at kombinere denne poke bowl med en kølig økologisk The Yellowwood Organic Rosé. Rosévinens forfriskende syrlighed og krydrethed balancerer den fede laks og de friske grøntsager og skaber en lækker spiseoplevelse.