Poke bowl med røget laks, avocado og edamamebønner
Gør din frokost eller lette aftensmad spændende med denne eksotiske poke bowl, hvor en rosévin som Spiers The Yellowwood Organic Rosé er det perfekte match. Den lækre kombination af røget laks, cremet avocado og sprøde edamamebønner er en frisk smagsoplevelse.
2 Personer
Ingredienser
200 g
jasminris
150 g
koldrøget laks eller ørred rullet i små bånd
0.75 stk.
agurk , skrællet og skåret i tynde strimler
3 stk.
gulerødder , skrællet og skåret i tynde strimler
80 g
edamamebønner pillede
1 stk.
avocado , skåret i skiver
2 stk.
forårsløg , fint skåret
1 tsk.
sesamfrø sorte
Til dressingen:
4 spsk.
sojasovs
4 tsk.
honning
2 spsk.
citronsaft
0.5 tsk.
sesamolie
ANNONCE
Sådan gør du
1
Kog jasminrisen efter pakkens anvisninger og lad risene køle ned til stuetemperatur.
Arranger jasminrisen i 2 dybe skåle.
2
Top med laks rullet i små bånd, agurk, gulerod, edamamebønner, skiver af avocado og forårsløg. Drys med sorte sesamfrø.
3
Rør ingredienserne til dressingen sammen i en lille skål eller kande, indtil honningen er smeltet.
4
Fordel dressingen over skålene og server straks.
5
Prøv at kombinere denne poke bowl med en kølig økologisk The Yellowwood Organic Rosé. Rosévinens forfriskende syrlighed og krydrethed balancerer den fede laks og de friske grøntsager og skaber en lækker spiseoplevelse.