Ravioli med rødbedehummus og hasselnøddepesto
FROKOST

Ravioli med rødbedehummus og hasselnøddepesto

Lynhurtig aftensmad med færdige ravioli bliver til et lille festmåltid med smuk, hjemmelavet rødbedehummus og frisk pesto med rucola og hasselnødder. Får du pesto til overs, kan den opbevares i et rent glas, dækket af olie.
  • 4 Personer

Ingredienser

250 g kogte butterbeans
250 g små kogte rødbeder
2 spsk. olivenolie
1 tsk. citronsaft
0.5 tsk. chiliflager
lidt salt og sort peber

Pesto

4 spsk. hakkede hasselnødder
2 spsk. Hakket rucola
2 spsk. olie
2 pakker ravioli med spinat og ricotta

Sådan gør du

  1. 1
    Kom alle ingredienser til hummussen i en blender, og blend sammen. Smag til.   
  2. 2
    Bland pestoen sammen.   
  3. 3
    Kog pastaen efter anvisning, og server med pesto og hummus.