ANNONCE ANNONCE kager Opskrift på lækre karamelsnitter Lækre karamelsnitter med chokolade, sprød mørdejsbund og blød karamel - umulig at holde snitterne fra. Sådan gør du Bund 60 g brun farin 220 g hvedemel ½ tsk bagepulver 100 g smør 1 vaniljestang 1 æg Karamelcreme 3 dåser kondenseret mælk 150 g smør 150 g sukker 4 tsk stærk kaffe Glasur 200 g mørk chokolade 50 g smør Fremgangsmåde Rør mel, farin, bagepulver og vanilje sammen Smelt smørret og kom i Fordel dejen i en 28x18 cm form med bagepapir Bages i cirka 8 minutter ved 180 grader - tages ud, før den bliver gylden Rør kondenseret mælk, smør, sukker og kaffe i en gryde ved jævn varme til det koger - det er VIGTIGT at karamellen ikke brænder på. Dæmp varmen og rør i 5 minutter mere til karamellen er tyk Hæld karamellen over mørdejen og bag i 10 minutter på 180 grader Lad kagen afkøle, imens du smelter smør og chokolade sammen Smør chokoladen over karamellaget og sæt kagen på køl til den er fast (minimum 3-4 timer) Skær kagen i små firkanter og server. Velbekomme! Se også Bagning Hjemmelavede studenterbrød Chokolade Hjemmelavede Ferrero Rocher Jul Opskrift på 3 slags havregrynskugler Læs mere om kager opskrifter slik
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Is Samvirkes Iskolde quiz: Svar på 10 søde, kølige og cremede spørgsmål, inden isen smelter, og vind gavekort til Paradis Hvilke tre smage består regnbueisen af, og hvornår falder den internationale isdag? Scoop de rigtige svar og deltag i lodtræningen om et gavekort på 1000 kroner til Paradis. Vi trækker en vinder d. 31. juli 2025