ANNONCE ANNONCE kager Opskrift på lækre karamelsnitter Lækre karamelsnitter med chokolade, sprød mørdejsbund og blød karamel - umulig at holde snitterne fra. Sådan gør du Bund 60 g brun farin 220 g hvedemel ½ tsk bagepulver 100 g smør 1 vaniljestang 1 æg Karamelcreme 3 dåser kondenseret mælk 150 g smør 150 g sukker 4 tsk stærk kaffe Glasur 200 g mørk chokolade 50 g smør Fremgangsmåde Rør mel, farin, bagepulver og vanilje sammen Smelt smørret og kom i Fordel dejen i en 28x18 cm form med bagepapir Bages i cirka 8 minutter ved 180 grader - tages ud, før den bliver gylden Rør kondenseret mælk, smør, sukker og kaffe i en gryde ved jævn varme til det koger - det er VIGTIGT at karamellen ikke brænder på. Dæmp varmen og rør i 5 minutter mere til karamellen er tyk Hæld karamellen over mørdejen og bag i 10 minutter på 180 grader Lad kagen afkøle, imens du smelter smør og chokolade sammen Smør chokoladen over karamellaget og sæt kagen på køl til den er fast (minimum 3-4 timer) Skær kagen i små firkanter og server. Velbekomme! Se også Bagning Hjemmelavede studenterbrød Chokolade Hjemmelavede Ferrero Rocher Jul Opskrift på 3 slags havregrynskugler Læs mere om kager opskrifter slik
Emballage Onlinehandel er fyldt med luft Lastbiler og postbude flytter hver dag rundt på tusindvis af papkasser, hvor luften fylder mere end den vare, vi har købt online. De halvtomme papkasser er til skade for miljøet og er med til at øge trængslen på vejene. En løsning skal gøre op med de luftige emballager
Coop Coop har papkasser i 4 størrelser Hvilken kasse passer bedst til det, du har købt? På Coops lager i Odense udregner en computer, hvilken kasse der skal bruges til din bestilling
Indkøb Shrinkflation: Her er varen, der gerne må skrumpe Når råvarepriserne stiger, ender dine dagligvarer ofte på skrump for at skjule en stigning i kiloprisen. Prisen kan altså holdes i ro, hvis en vare bliver mindre. Et sted skal du dog glæde dig over en vare, der bliver mindre og mindre
Indkøb Explainer: Hvorfor skrumper varerne i supermarkedet? Shrinkflation hedder det, når en vare bliver mindre uden at prisen falder. På dansk har vi ikke et ord for fænomenet, som producenter og supermarkeder bruger for at camouflere prisstigningerne.
Annoncørbetalt indhold Bæredygtighed med bid: Bliv klogere på Label Rouge: Sådan gør franske frilandskyllinger en forskel
Tilberedning Alt i ovnen: 10 opskrifter, hvor alle ingredienser kommes direkte i et ildfast fad eller en bradepande