Hvordan laver jeg dressing til pastrami?

Hvorfor bliver jeg henvist til rævesovs, når jeg vil have pastrami?
?

Førhen fik man altid en dressing med, når man købte pastrami. Pludselig var dressingen sparet væk, og man var henvist til at købe rævesauce.

Rævesauce har imidlertid intet at gøre med den dressing, der hørte til pastrami. Den var helt sin egen.

Jeg vil gerne have opskriften. Så kan jeg bare lave den selv.

 

O. Stormholt, Glostrup

Svar fra Inger Abildgaard

Her er en opskrift på dressing til pastrami:

•  2 tsk. honning 
•  ¼ tsk. groft salt 
•  friskkværnet peber
•  2 spsk. olie 
•  ½ dl. vand

 Rævesovs kan bestå af dild, brun farin, eddike, vand og sennep.

Inger Abildgaard er madredaktør på Samvirke, hvor hun siden 1994  har skrevet og redigeret bladets madsider.