Redaktionen anbefaler






3 tsk instantkaffe eller anden kold kaffe
2 tsk kokossukker (alternativt kan du bruge rørsukker, brun farin eller kaffesirup)
3 spsk koldt vand
5-6 isterninger
Mælk
1. Kom kaffe, vand og kokossukker i en mælkeskummer. Skum derefter det hele i mælkeskummeren til kaffen er opløst. Alternativt kan du bruge en elektrisk mælkeskummer eller røre kraftigt rundt.
2. Hæld isterninger og den mængde mælk, du ønsker op i et glas og hæld kaffeblandingen i.
3. Rør rund og nyd.
1 dl kold kaffe
5-6 kugler vaniljeis
3 isterninger
1 tsk sukker
Flødeskum og chokoladesovs som pynt
1. Blend vaniljeis, isterninger og den kolde kaffe. Tilføj eventuelt sukker, hvis du ønsker den sødere og mere vaniljeis, hvis du ønsker konsistensen mere cremet.
2. Hæld iskaffen i et stort glas og pynt med flødeskum og chokoladesovs.
3. Kom sugerør og nyd - velbekomme!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10