7 køkkenredskaber, du ikke vidste, du manglede
Bøfformer
Træt af at få fedtede fingre, når du former bøffer? Du kan roligt gå agurk med burgerproduktionen, hvis du er den lykkelige ejer af en bøfformer. Med sådan én i huset kan du nemlig hurtigt og nemt lave præcise og flotte bøffer, der bliver helt ensartet stegt. Du putter bare kødet i pressen og efterfølgende på panden. Ta daaa …
Materialer er venligst udlånt af: H.W. Larsen A/S
Fiskebenspincet
Du har måske én til øjenbrynene, men vidste du, at der også eksisterer én, der er lavet specielt til dem med gæller og skæl? En fiskebenspincet er faktisk noget nær uundværlig, hvis du elsker fisk. Med sådan en kan du nemlig nemt fjerne de små genstridige ben uden at få splittet det sarte kød ad eller få fedtede fingre.
Materialer er venligst udlånt af: H.W. Larsen A/S
Kirsebærudstener
Kender du én med et kirsebærtræ i haven? Så kan denne udstener sagtens være lige det, vedkommende ikke vidste, han/hun gik og drømte om. Med sådan en snedig fætter ved hånden kan man nemlig udstene hele 15 kilo kirsebær i timen. Stenene skydes simpelthen ned i den medfølgende beholder. Så skulle der vist være styr på saucen til risalamanden!
Materialer er venligst udlånt af: H.W. Larsen A/S
Parisiennejern
Har du af og til undret dig over, hvordan katten restauranterne kan få tryllet frugt og grønt om til smukke, dekorative kugler? Tag skeen i den anden hånd med et dobbelt parisiennejern. Det finurlige redskab med forskellige størrelser halvkugler i enderne kan bruges til bløde frugter og grøntsager som meloner eller agurk, men det kan også bruges til f.eks. flødeost eller is. Pynter gevaldigt i salat- eller dessertskålen.
Materialer er venligst udlånt af: H.W. Larsen A/S
Purémølle
Her gik du og troede, du havde alt … men har du måske en purémølle? Møllen er et slags miljørigtigt svar på den elektriske blender. Du kan bruge den til at purere grøntsager m.m., til de får en helt jævn og delikat konsistens. Det kan være praktisk til f.eks. en tyk grøntsagssuppe, kartoffelmos, marmelade eller frugtpuré.
Materialer er venligst udlånt af: H.W. Larsen A/S
Trøffelhøvl
Kender du én, der elsker grej eller er lidt af en feinschmecker i et køkken, så kan du overveje at give vedkommende en trøffelhøvl. Den er selvsagt genial til trøfler, men kan også bruges til lidt mindre eksklusive madvarer. Faktisk er den god til alt, der skal skæres i papirstynde skiver, som eksempelvis kartofler, der skal laves til chips, parmesanost til salaten eller chokoladespåner til kagen.
Materialer er venligst udlånt af: H.W. Larsen A/S
Frugtdeler
Det bærer frugt at investere i skæve gadgets til køkkenskuffen, hvis du har planer om at få ungerne - eller dig selv - til at spise sundere. Denne dims deler nemlig i et snuptag dine efterårsfrugter i 10 nøjagtigt lige store, skarpe skiver og fjerner samtidig alle kernerne. Æbledeleren kan også bruges til pærer.
Materialer er venligst udlånt af: H.W. Larsen A/S