Redaktionen anbefaler






En let lille sag til kaffen.
Den syrlige smag fra tørrede bær giver godt modspil til den mørke chokolade, mens de poppede ris giver knas og fylde.
De sprøde hasselnødder er dækket af en krydret sukkerskal - smager af nougat og jul.
Denne type slik kan snart kaldes en klassiker, men de er ligeså nemme at lave selv og du kan smagsætte dem i alverdens retninger.
Prøv f.eks. at blande friskmalet kaffe i chokoladen eller hvad med at rulle dem i kokos?
Chokoladekiksene har en mild smag og sammen med vaniljesmørcremen bliver de til en bestseller for slikmundene.
Rosiner er ikke noget vi tænker så meget over normalt, men i denne hjemmelavede udgave får de ekstra smag og forbliver saftige.
Lav gerne en blanding af grønne og blå druer, så ser det ekstra smukt ud.
Denne kaffepause klassiker er den bedste måde at slippe af med kedelig og tør kage på.
De holder 1 uges tid, hvis du giver dem lov.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10