5 opskrifter på grøn aftensmad - madplan januar
Løgtærte med rygeost og timian
Løgtærte smager helt fortræffeligt. Vi tilføjer rygeost og masser af frisk timian for ekstra smag. Husk at holde øje med løgene, så de bliver stegt bløde, men ikke får lov at branke. Tærten kan spises varm og kold.
Bønnesalat med citrondressing og abrikoser
En fyldig og smuk bønnesalat, som mætter godt. Du kan spise den som hovedret eller bruge den som tilbehør til et stykke kød. Og lav rigeligt, for den smager også dejligt dagen derpå.
Ravioli med rødbedehummus og hasselnøddepesto
Lynhurtig aftensmad med færdige ravioli bliver til et lille festmåltid med smuk, hjemmelavet rødbedehummus og frisk pesto med rucola og hasselnødder. Får du pesto til overs, kan den opbevares i et rent glas, dækket af olie.
Rosenkål-nuggets med grønkåls-tzatziki og søde fritter
Udkogte rosenkål er meget lidt appetitlige, men i denne opskrift koges kålene kun ganske let, hvorefter de paneres og steges og bliver til små, lækre vitaminbomber. Sammen med grønkålstzatziki har du en lækker frokostret eller en del af et tapasbord.
Burritos med bønneragout og hvidløgsfraiche
I denne ret får bønnerne en masse smag på panden, og kødspisere vil formodentlig ikke opdage, at de lækre burritos er uden kød. Husk at rå hvidløg kan blive meget stærkt, så start med en lille smule, når du blander din dressing.




