5 opskrifter på traditionel aftensmad - madplan januar
Traditionel aftensmad der byder på 5 herlige opskrifter, som mange elsker. Her er bl.a. opskrift på millionbøf med lidt ekstra grønt og stegt flæsk med persillesovs og farserede porrer med gulerødder.
Farserede porre med gulerødder
Kirsten Hüttemeier skrev i 1963 kapitlet med 'Mad - Deres mand kan lave': "Det er i grunden meget nemt at røre fars selv. Slagteren hakker kødet to gange. De kommer det i en skål med alt det øvrige og rører det sammen med en ske, og farsen er færdig." Hvor mange kvinder fik mon serveret farserede porrer af deres mand i 1960'erne?
Barndommens powerret, millionbøf, får besøg af pastinak og champignon og bliver både lidt sundere og med lidt mere intens umamismag. Lav en god kartoffelmos med smør – og drys med friskhakket persille på toppen.
Danmarks Nationalret er stegt flæsk med persillesovs. En simpel ret at lave, når først man kan. Her får du opskriften på sprødt og smagfuldt flæsk med tyk og lækker persillesovs. Gud bevare Danmark!
Den bagte laksefilet ser smuk ud, hvis du serverer den på et fad. Og så smager den vidunderligt. Pas på med ovntiden og hold øje med den, så den ikke bliver tør.