Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
600 g | rosenkål |
1 stk. | stort æg |
2 dl. | hvedemel gerne fuldkorn |
- | olie til stegning |
800 g | søde kartofler |
1 spsk. | olivenolie |
lidt | salt og sort peber |
4 dl. | græsk yoghurt, 10 % |
2 dl. | finthakket grønkål |
2 fed | hvidløg presset eller revet |
1 stk. | citronbåd |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10