Rosenkål-nuggets med grønkåls-tzatziki og søde fritter
- 4 Personer
Ingredienser
600 g | rosenkål |
1 stk. | æg store |
2 dl. | hvedemel gerne fuldkorn |
- | olie til stegning |
800 g | søde kartofler |
1 spsk. | olivenolie |
lidt | salt og sort peber |
4 dl. | græsk yoghurt, 10 % |
2 dl. | finthakket grønkål |
2 fed | hvidløg presset eller revet |
1 stk. | citronbåd |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 C.
-
2Kog rosenkål al dente i letsaltet vand i 3 minutter. Afdryp. Vend i æg og mel, og steg sprøde i olie på en pande.
-
3Skær søde kartofler i stave, og vend med olie. Spred ud på en bradepande, og steg møre (de er svære at få sprøde). Kig efter 15 minutter.
-
4Rør yoghurt og grønkål sammen, og smag til med hvidløg og citronsaft.
-
5Server gerne med godt brød.