Burritos med bønneragout og hvidløgsfraiche
- 4 Personer
Ingredienser
2 spsk. | olie |
1 stk. | stort løg hakket |
2 stk. | peberfrugter i tern |
2 fed | hvidløg presset |
3 tsk. | sød paprika |
1 tsk. | stødt spidskommen |
0.5 tsk. | stødt koriander |
1 dåse | baked beans eller chili beans |
150 g | majs fra dåse eller frost |
- | tabasco efter smag |
lidt | røget salt |
lidt | peber |
4 stk. | tortillas store |
175 g | cheddar revet |
Hvidløgsfraiche
200 g | 18% creme fraiche |
- | hvidløg, presset efter smag |
1 nip | sukker |
- | limesaft efter smag |
Tilbehør
- | grøn salat |
- | frisk koriander |
- | limebåde |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 200/185 grader varmluft. Varm olien i sauterpande over middelhøj varme. Steg løg, peberfrugt og hvidløg i 3-4 min, til det er let gyldent. Tilsæt krydderier, og steg et par minutter mere.
-
2Hæld bønnerne (inkl. sauce) i panden, og lad det simre yderligere ca. 10 min, så saucen koger ind og bliver tyk. Tilsæt majs, og smag til med tabasco, salt og peber.
-
3Læg 2 skefulde bønneragout på hver tortilla, drys med ost, fold siderne ind over fyldet, og rul pandekagen over, så du får en firkantet pakke. Læg pakkerne med folden nedad på en bageplade beklædt med bagepapir.
-
4Bag burritos i ca. 10 min, til de er gyldne og sprøde. Lav imens hvidløgsfraichen.
-
5Rør forsigtigt cremefraiche sammen med hvidløg, og smag til med sukker, lime, salt og peber.
-
6Server de varme burritos med hvidløgsfraiche og grøn salat.