Tun nuggets med spicy dip
- 4 Personer
Nuggets
2 dåser | tun |
2 stk. | æg |
4 spsk. | rasp |
1 stk. | revet løg |
1 tsk. | oregano |
- | peber |
Kartoffel
1 kg | bagekartofler |
- | salt og peber |
2 spsk. | olie |
dip
3 dl. | græsk yoghurt 10% |
1 stk. | tomat |
1 stk. | lille rødløg |
4 cm | rød chili |
2 spsk. | Hakket koriander |
- | basilikum |
- | tomat |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2Skær kartofler i både, og vend dem med salt og peber og olie.
-
3Fordel dem på en bradepande med bagepapir.
-
4Bag dem gyldne og møre. Kig efter 25 minutter.
-
5Afdryp tunen, og kom den i en skål. Kom æg heri, og rør godt rundt. Tilføj rasp, løg og krydderi.
-
6Lad farsen stå og samle sig i 10 minutter.
-
7Form små nuggets, og steg dem gyldne i olie på en pande.
-
8Kom yoghurt i en skål, og hak alle ingredienser fint.
Tip!
Server dippen til kartofler og nuggets. Gerne sammen med basilikum og tomat.