Sushibowle med laks og avocado
- 4 Personer
- 45 Minutes
Sushi-ris
4 dl. | sushi ris |
6 dl. | vand |
3 spsk. | risvinseddike |
1 spsk. | sukker |
1 tsk. | salt |
Salat og laks
200 g | marineret laks |
1 stk. | agurk |
1 stk. | gulerod |
4 stk. | radiser |
0.5 stk. | avocado |
1 stk. | håndfuld feldsalat |
Dip
4 spsk. | mayonnaise |
4 spsk. | vand |
1 skive | sprødstegt bacon |
1 tsk. | wasabi |
Sådan gør du
-
1Kom ris og vand i en gryde, og kog risene i 10 minutter.
-
2Sluk, og lad risene trække under låg i 10 min.
-
3Bland risvineddike, sukker og salt, og rør det i den kogte ris.
-
4Snit grøntsager, gerne i strimler og forskellige former.
-
5Rør mayonnaise med vand, knust bacon og wasabi.
-
6Anret laks og grønt på en bund af ris, og server sauce hertil.