Stegte ris med roastbeef og ærter

Roastbeefen møder her det asiatiske køkken, og vi er vilde med det. 
Stegte ris med roastbeef og ærter
  • 4 Personer
  • 25 Minutes

Ingredienser

4 stk -500 g stegt roastbeef
3 dl. jasminris
2 stk fed revet hvidløg
1 spsk. . revet ingefær
2 spsk. olie
3 spsk. soyasauce
2 tsk. sukker
300 g grønne ærter (friskpillede eller frost)
4 stk skiver ristet brød

Sådan gør du

  1. 1.Kog risen efter anvisning.
  2. 2.Svits hvidløg og ingefær i olie på en pande eller wok.
  3. 3.Kom sojasauce og sukker på panden, og kog op.
  4. 4.Vend den nykogte ris og ærterne på panden, og vend til sidst kødet skåret i tynde strimler i.
  5. 5.Stil gerne en skål med sojasauce smagt til med lidt sukker på bordet, så kan retten få lidt mere smag, hvis man ønsker.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad