Squashkage med ostecreme
- 8 Personer
Squashkage
3 stk. | æg |
170 g | brun farin |
2.5 dl. | rapsolie |
3 tsk. | kanel |
1 tsk. | natron |
2 tsk. | bagepulver |
1.5 tsk. | vaniljepulver |
1 tsk. | kardemomme |
1 nip | salt |
300 g | Revet squash med skræl |
250 g | hvedemel |
- | Hakkede nødder Kan udelades |
Ostecreme
150 g | friskost |
70 g | smør, blødt |
100 g | flormelis |
1.5 tsk. | vaniljepulver |
1 stk. | revet citronskal |
lidt | citronsaft |
Sådan gør du
-
1Begynd med at tænde ovnen på 175º med varmluft. Herefter pisk æg og farin til en luftig masse.
-
2Bland de resterende ingredienser sammen i sukkermassen, undtagen melet.
-
3Si melet og vend det i kagemassen med en dejskraber. Kom dejen i en form (20 x 25 cm) og bag den 35-40 minutter i den forvarmede ovn.
-
4Pisk alle ingredienser sammen og smag til med citronsaft. Stil på køl.
-
5Tag kagen ud af formen og lad den køle helt af, før du smører ostecremen på toppen. Server kagen kold, evt. med lidt revet citronskal på toppen.