Sprødstegt fiskefilet med blomkålsremoulade
- 4 Personer
- 20 Minutes
Ingredienser
0.5 stk. | blomkål |
0.5 stk. | rødløg |
2 stk. | drueagurk |
1 stk. | citron |
2.5 dl. | græsk yoghurt |
1.5 tsk. | karry |
lidt | citronsaft |
- | salt og sort peber |
1 bundt | dild |
8 stk. | rødspættefileter |
2 stk. | æg |
- | mel |
100 g | rasp |
1 bakke | karse |
- | Det Gode Signaturbrød med Restaurant Gilleleje Havn |
Sådan gør du
-
1Skær blomkål i tynde skiver, og hak det groft. Pil og skær rødløg i små tern. Skær drueagurker i små tern.
-
2Rør yoghurt med karry, citronsaft, dild, salt og peber. Vend blomkål, rødløg og drueagurker i karrydressingen, og smag til med salt og peber.
-
3Krydr fiskefileterne med salt og peber. Slå æg ud i en dyb tallerken, og pisk det sammen. Vend fiskefileter i mel, æg og i rasp.
-
4Opvarm en pande, og steg fileterne i olivenolie og lidt smør, til de er gyldne og gennemstegte, ca. 2 min. på hver side.
-
5Server rugbrød med sprød-stegt fiskefilet toppet med blomkålsremoulade. Pynt fisken med dild og karse. Og server citron til.
Tip!
Fiskefileten passer godt til dette milde rugbrød. Her serveres fiskefi-leterne med en blomkålsremoulade, som kan varieres ved at tilsætte f.eks. 1 groft revet gulerod og små tern af 1 æble.