Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
0.5 stk. | blomkål |
0.5 stk. | rødløg |
2 stk | drueagurk |
1 stk. | citron |
2.5 dl. | græsk yoghurt |
1.5 tsk. | karry |
lidt | citronsaft |
- | salt og sort peber |
1 bundt | dild |
8 stk | rødspættefileter |
2 stk | æg |
- | mel |
100 g | rasp |
1 bakke | karse |
- | Det Gode Signaturbrød med Restaurant Gilleleje Havn |
Fiskefileten passer godt til dette milde rugbrød. Her serveres fiskefi-leterne med en blomkålsremoulade, som kan varieres ved at tilsætte f.eks. 1 groft revet gulerod og små tern af 1 æble.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10