Spidskålssalat med hvedekerner, tørret mango og pærer
Denne spændende spidskålssalat vil vække begejstring hos dine gæster! Hvedekernerne er med til at give fylde, mens pærer og mango giver dejlig sødme. Opskriften er udviklet af Fuldkornspartnerskabet.
4 Personer
50 Minutes
Dette skal du bruge:
1 hoved
spidskål
2 stk.
Forårs løg
100 g
knækkede hvedekerner
1 dl
valnøddekerner
100 g
tørret, sød mango
2 stk.
pærer
1
håndfuld frisk mynte
Dressing:
1 spsk.
balsamico glace
2 spsk.
olivenolie
-
salt og sort peber
ANNONCE
Sådan gør du
1
Hæld kogende vand over de knækkede hvedekerner, så vandet dækker kernerne. Lad dem trække i 30 – 40 minutter.
2
Skær spidskål, forårsløg, sød mango og pærer og vend sammen, og top med hakkede valnøddekerner og frisk mynte.
3
Rør balsamico, olivenolie, salt og peber sammen og dryp hen over salaten kort før servering.
4
Knækkede hvedekerner kan erstattes med knækkede rugkerner. Kålsalaten kan varieres i det uendelige, så benyt hvad du har i skabene; mandler, blåbær, æbler, persille etc.