Spidskålssalat med hvedekerner, tørret mango og pærer
SALATER

Spidskålssalat med hvedekerner, tørret mango og pærer

  • 4 Personer
  • 50 Minutes

Dette skal du bruge:

1 hoved spidskål
2 stk. Forårs løg
100 g knækkede hvedekerner
1 dl. valnøddekerner
100 g tørret, sød mango
2 stk. pærer
1 håndfuld frisk mynte

Dressing:

1 spsk. balsamico glace
2 spsk. olivenolie
- salt og sort peber

Sådan gør du

  1. 1
    Hæld kogende vand over de knækkede hvedekerner, så vandet dækker kernerne. Lad dem trække i 30 – 40 minutter.
  2. 2
    Skær spidskål, forårsløg, sød mango og pærer og vend sammen, og top med hakkede valnøddekerner og frisk mynte.
  3. 3
    Skær spidskål, forårsløg, sød mango og pærer og vend sammen.
  4. 4
    Rør balsamico, olivenolie, salt og peber sammen og dryp hen over salaten kort før servering.
  5. 5
    Knækkede hvedekerner kan erstattes med knækkede rugkerner. Kålsalaten kan varieres i det uendelige, så benyt hvad du har i skabene; mandler, blåbær, æbler, persille etc.