Salatbowle med smørstegte hvide asparges og mandler

Hvide asparges er en kongespise, hvis de behandles med respekt. Som her, hvor de får god plads i en salatskål med rigelige mængder grønt.  
Salatbowle med smørstegte hvide asparges og mandler
  • 4 Personer

Ingredienser

stk. hvide asparges
lidt olie
25 g smør
30 g mandler
2 stk hjertesalater
1 stk. rød spidskål
1 stk. agurk
1 stk. lime
lidt estragon

Sådan gør du

  1. 1.Skræl aspargesen og skær de nederste trævlede centimeter fra. Skær i mundrette stykker og steg langsomt møre i olie og smør sammen med hakkede mandler. Det tager cirka 4 minutter.
  2. 2.Snit salaten, kålen og agurken fint og kom i fire skåle.  
  3. 3.Top med asparges og mandler og smør. Dryp limesaft henover og drys med estragon.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost og #passer til sæsonen