Redaktionen anbefaler
| 125 g | kartofler |
| 1 spsk. | olie |
| 2 stk. | æg |
| 0.25 tsk. | salt |
| 1 dåse | sorte bønner |
| 1 spsk. | olie |
| 1 stk. | løg |
| 2 fed | hvidløg |
| 0.5 tsk. | røget paprika |
| 1 tsk. | stærk paprika |
| 1 tsk. | spidskommen |
| 1 spsk. | tomatpuré |
| 0.5 dl. | vand |
| 1 dåse | hakkede tomater |
| 1 tsk. | salt |
| 1 knsp. | peber |
| 140 g | majs |
| 150 g | gulerødder |
| 0.5 stk. | spidskål eller ¼ hvidkål |
| 1 dl. | persille |
| 4 stk. | fuldkorntortillas |
| 80 g | revet ost |
| - | salsa eller tomatsalsa |