Pindeis med jordbær
DESSERT

Pindeis med jordbær

Læskende jordbæris på nemmeste vis. De frosne ispinde kan dyppes i lys eller hvid, smeltet chokolade og vendes i krymmel, hvis du har lyst til det.
  • 6 Personer
  • 200 Minutes

Den lyse

500 g jordbær
1 dl. Kondenseret mælk med sukker (den i dåse)
2 tsk. vaniljesukker

Den mørke

500 g jordbær
4 spsk. Koncentreret hyldebærsaft

Pynt

1 stk. Frysetørrede granatæblekerner

Sådan gør du

  1. 1
    Kom jordbær i en blender og tilføj kondenseret mælk og vaniljesukker.
  2. 2
    Blend massen jævn og hæld den i ispindeformene.
  3. 3
    Lad isene fryse i cirka 3 timer.
  4. 4
    Kom jordbær og koncentreret hyldeblomstsaft i en blender og blend jævnt.
  5. 5
    Smag til. Måske skal der mere sødme heri. Kom den blendede masse i formene, og frys den i 3 timer.Pynt med granatæbler