Pindeis med jordbær
Læskende jordbæris på nemmeste vis. De frosne ispinde kan dyppes i lys eller hvid, smeltet chokolade og vendes i krymmel, hvis du har lyst til det.

- 6 Personer
- 200 Minutes
Den lyse
500 g | jordbær |
1 dl. | Kondenseret mælk med sukker (den i dåse) |
2 tsk. | vaniljesukker |
Den mørke
500 g | jordbær |
4 spsk. | Koncentreret hyldebærsaft |
Pynt
1 stk. | Frysetørrede granatæblekerner |
Sådan gør du
- 1.Kom jordbær i en blender og tilføj kondenseret mælk og vaniljesukker.
- 2.Blend massen jævn og hæld den i ispindeformene.
- 3.Lad isene fryse i cirka 3 timer.
- 4.Kom jordbær og koncentreret hyldeblomstsaft i en blender og blend jævnt.
- 5.Smag til. Måske skal der mere sødme heri. Kom den blendede masse i formene, og frys den i 3 timer.Pynt med granatæbler