Norske pandebrød potetlomper

Rulles om myseosten eller andet pålæg. Et fladbrød bagt på en blanding af kartofler og mel. Rester af brødet steges i lidt smør på panden dagen efter.
Norske pandebrød potetlomper
  • 0 Personer

Ca. 12 stk.

1 kg kogte kartofler uden skræl
1 tsk. salt
2.5 dl. hvedemel

Sådan gør du

  1. 1.Mos kartoflerne grundigt med salt.
  2. 2.Bland hvedemelet i kartoffelmosen.
  3. 3.Rul dejen ud på meldrysset bord til en tyk pølse og del den i ca.12 stykker.
  4. 4.Form dejstykkerne til runde boller og rul dem ud til ca. 18 cm diameter.
  5. 5.Bag lomperne på en varm pande på begge sider uden fedtstof.
  6. 6.Bag dem, til de stadig er lyse, men med brune pletter.
  7. 7.Læg dem på en tallerken oven på hinanden, efterhånden som de er færdige, og dæk med et rent klæde.
Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør, #forret, #få ingredienser og #hverdag