Norske pandebrød potetlomper
SNACKS OG TILBEHøR

Norske pandebrød potetlomper

Rulles om myseosten eller andet pålæg. Et fladbrød bagt på en blanding af kartofler og mel. Rester af brødet steges i lidt smør på panden dagen efter.
  • 0 Personer

Ca. 12 stk.

1 kg kogte kartofler uden skræl
1 tsk. salt
2.5 dl. hvedemel

Sådan gør du

  1. 1
    Mos kartoflerne grundigt med salt.
  2. 2
    Bland hvedemelet i kartoffelmosen.
  3. 3
    Rul dejen ud på meldrysset bord til en tyk pølse og del den i ca.12 stykker.
  4. 4
    Form dejstykkerne til runde boller og rul dem ud til ca. 18 cm diameter.
  5. 5
    Bag lomperne på en varm pande på begge sider uden fedtstof.
  6. 6
    Bag dem, til de stadig er lyse, men med brune pletter.
  7. 7
    Læg dem på en tallerken oven på hinanden, efterhånden som de er færdige, og dæk med et rent klæde.