Minipizzaer med tomat og timian
De bagte tomater og timianen gør de små pizzaer uimodståelige og super italienske i smagen. Et hit på madpakken dagen efter!

- 4 Personer
Ingredienser
1 | portion grunddej |
1 dl. | durummel evt. hvedemel |
4 spsk. | tomatpuré |
4 spsk. | rød pesto |
200 g | ost Brug mozarella eller revet emmentaler |
250 g | små tomater |
8 tsk. | olivenolie |
- | frisk timian |
Sådan gør du
- 1.Tænd ovnen på 235/220C varmluft. Drys bordet med mel, og vend dejen ud herpå.
- 2.Skær dejen i 6-8 lige store stykker. Form dejen til boller, og rul herefter hver bolle ud til en tykkelse på ca. ½-1 cm .
- 3.Rør tomatpuré og rød pesto sammen i en skål og fordel det herefter på alle pizzaerne, og fordel osten over.
- 4.Læg de halverede tomater på, drys med timian, evt lidt salt og dryp med olivenolie
- 5.Bag pizzaerne i ca. 10-15 min., til de er gyldne og sprøde.