Minipizzaer med tomat og timian
- 4 Personer
Ingredienser
1 | portion grunddej |
1 dl. | durummel evt. hvedemel |
4 spsk. | tomatpuré |
4 spsk. | rød pesto |
200 g | ost Brug mozarella eller revet emmentaler |
250 g | små tomater |
8 tsk. | olivenolie |
- | frisk timian |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 235/220C varmluft. Drys bordet med mel, og vend dejen ud herpå.
-
2Skær dejen i 6-8 lige store stykker. Form dejen til boller, og rul herefter hver bolle ud til en tykkelse på ca. ½-1 cm .
-
3Rør tomatpuré og rød pesto sammen i en skål og fordel det herefter på alle pizzaerne, og fordel osten over.
-
4Læg de halverede tomater på, drys med timian, evt lidt salt og dryp med olivenolie
-
5Bag pizzaerne i ca. 10-15 min., til de er gyldne og sprøde.