Minipizzaer med tomat og timian

De bagte tomater og timianen gør de små pizzaer uimodståelige og super italienske i smagen. Et hit på madpakken dagen efter! 
Minipizzaer med tomat og timian
  • 4 Personer

Ingredienser

1 portion grunddej
1 dl. durummel evt. hvedemel
4 spsk. tomatpuré
4 spsk. rød pesto
200 g ost Brug mozarella eller revet emmentaler
250 g små tomater
8 tsk. olivenolie
- frisk timian

Sådan gør du

  1. 1.Tænd ovnen på 235/220C varmluft.  Drys bordet med mel, og vend dejen ud herpå.
  2. 2.Skær dejen i 6-8 lige store stykker. Form dejen til boller, og rul herefter hver bolle ud til en tykkelse på ca. ½-1 cm .   
  3. 3.Rør tomatpuré og rød pesto sammen i en skål og fordel det herefter på alle pizzaerne, og fordel osten over.  
  4. 4.Læg de halverede tomater på, drys med timian, evt lidt salt og dryp med olivenolie  
  5. 5.Bag pizzaerne i ca. 10-15 min., til de er gyldne og sprøde.  
Se, hvad vi ellers skriver om: #passer til sæsonen og #få ingredienser