Melonsalat med feta & ærter
- 4 Personer
Dressing
- | citron saft |
1 spsk. | flydende honning |
2 spsk. | olivenolie Evt. 3 spsk |
- | Lidt peber og salt |
Salat
1 stk. | agurk |
1 stk. | cantaloupe melon |
1 stk. | bananskalotteløg evt. lille rødløg |
100 g | Bælgede ærter |
100 g | fetaost |
1 håndfuld | oregano |
Sådan gør du
-
1Rør en dressing af citronsaft, honning, olivenolie, salt og peber.
-
2Flæk agurken og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i halvmåner.
-
3Flæk melonen og kassér kernerne. Skær skrællen af og skær melonen i tern. Snit løget fint.
-
4Vend agurk, melon, løg og ærter sammen med dressingen og smag til med salt og peber.
-
5Anret i et dybt fad, og top med brud af feta og lidt plukket oregano. Servér straks.