Lynstegt blomkål med rød karry
SALATER

Lynstegt blomkål med rød karry

Anret blomkålen i sprøde salatblade og top med sesam, chili og koriander. 
  • 4 Personer

Ingredienser

0.5 stk. blomkål
2 cm frisk ingefær
1 stk. lime
2 stk. forårsløg
2 stk. hjertesalater
1 tsk. rød karry
lidt fiskesauce
1 bundt koriander
2 spsk. sesam
- chili fintsnittet
- chilisauce sød, som dip

Sådan gør du

  1. 1
    Del blomkål i små buketter.
  2. 2
    Skræl og riv ingefær. Halver lime og snit forårsløg fint.
  3. 3
    Del hjertesalat i både.
  4. 4
    Rør rød karry med 1-2 spsk. vand og limesaft. Steg blomkål i lidt olie på en pande eller i en wok ved høj varme i 1-2 min.
  5. 5
    Tag det væk fra varmen og vend det med rød karry, ingefær og fintsnittet forårsløg. Og evt. et par dråber fiskesauce, hvis du har.
  6. 6
    Anret blomkål i sprøde salatblade og top med sesam, chili og koriander.

Tip!

Server som en hurtig forret eller som en del af flere små retter til en frokost