FOKUS
Medlemmernes Mærkesag
| 75 g | koldt smør i tern |
| 100 g | mandelmel eller finmalede mandler |
| 50 g | rørsukker |
| 50 g | hvedemel |
| 3 spsk. | havregryn |
| tsk. | kardemomme kan undlades |
| 0.25 tsk. | salt |
| 1 stk. | æg str. M/L |
| 2 stk. | æg delt i blommer og hvider |
| 3 spsk. | sukker, efter smag |
| 0.5 stk. | vaniljestang (kornene herfra) |
| 0.5 stk. | citron eller lime, økologiske, saften efter smag |
| 200 g | hindbær friske eller frosne oggerne fra Smag Forskellen |
| 3 dl | ymer eller A38 |
| 1 l | Kærnemælk |
| 4 spsk. | flormelis |
| - | bær friske og blandede - rød surkløver til pynt (gerne fra Smag Forskellen) |
Koldskålen kan også serveres med kokosflager eller ristede havregryn i stedet for skum og kammerjunkere.