Kokosgrød med frisk frugt
- 4 Personer
Ingredienser
6 dl. | vand |
200 g | grødris |
6 dl. | kokosmælk |
2 stk. | strimler limeskal |
- | Salt, efter smag |
- | til servering: granatæblekerner, kokosflager eller frisk mango |
Sådan gør du
-
1Hæld halvdelen af vandet i en gryde, og bring det i kog. Tilsæt grødrisene, og lad dem simre under omrøring i 2-3 minutter.
-
2Rør resten af vandet og kokosmælken i sammen med limeskal. Lad grøden simre under låg ved middel varme i ca. 45 min., til grøden er tyk og risene møre, husk at røre ofte, så den ikke brænder på. Smag til med salt.
-
3Server grøden lun med granatæblekerner eller friskskåret, moden mango og kokosflager.
Tip!
Lad kokosgrøden køle ned, og vend den så med lidt græsk yoghurt eller letpisket fløde, så har du din egen hjemmelavede risdessert. Server den toppet med kernerne af passionsfrugt eller en klat tropisk marmelade.