Kærnemælksmarineret lammeculotte
- 4 Personer
Ingredienser
3 stk. | lammeculotter ca.800 g |
2.5 dl. | Kærnemælk |
1 stk. | fed hvidløg |
1 tsk. | stødt spidskomme |
1 tsk. | stødt koriander |
0.75 tsk. | salt |
0.5 tsk. | sukker |
0.25 stk. | citron Riv skalden af en citron, kan udelades. |
4 kviste | oregano |
Tilbehør
- | Couscoussalat: |
- | tzatziki |
Sådan gør du
-
1Skær hver lammeculotte i 2-3 stykker.
-
2Bland ingredienserne i en skål. Læg lammestykkerne i en frysepose, og hæld marinaden over. Bland kød og marinade godt rundt i posen.
-
3Læg posen i køleskab, og lad kødet marinere i 8-24 timer.
-
4Tag lammestykkerne op af marinaden, og dup dem tørre med køkkenrulle.
-
5Pensl med olie og steg/gril stykkerne, til de er brunede. Læg dem herefter i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen ved 150 grader til en centrumstemperatur på 65-68 grader.