Hummus
SNACKS OG TILBEHøR

Hummus

Kogebogsforfatter Søren Staun Petersen guider dig med kogebogen ’Overrask med Græskar – salte og søde opskrifter’ fra Muusmann Forlag til en række retter med græskar. Græskarret er oplagt at bruge både i det salte, men også det søde køkken. Du finder både opskrifter på hjemmelavede græskarfritter, en asiatisk græskarsuppe og en sød upside-down kage.
  • 0 Personer

Det skal du bruge:

230 g græskarmos
230 g kogte kikærter
1 dl. olivenolie
lidt frisk rosmarin
0.5 stk. citron, saft
2 dl. vand
- salt
- peber

- spidskommen

Sådan gør du

  1. 1
    Græskar klargøres, bages og køres til mos. Kikærter, græskarmos, rosmarin, citron og olie blendes sammen. Kom lidt vand i ad gangen indtil den ønskede konsistens er nået. Smag til med salt, peber og spidskommen.