Kogebogsforfatter Søren Staun Petersen guider dig med kogebogen ’Overrask med Græskar – salte og søde opskrifter’ fra Muusmann Forlag til en række retter med græskar. Græskarret er oplagt at bruge både i det salte, men også det søde køkken. Du finder både opskrifter på hjemmelavede græskarfritter, en asiatisk græskarsuppe og en sød upside-down kage.
0 Personer
Det skal du bruge:
230 g
græskarmos
230 g
kogte kikærter
1 dl
olivenolie
lidt
frisk rosmarin
0.5 stk.
citron, saft
2 dl
vand
-
salt
-
peber
-
spidskommen
ANNONCE
Sådan gør du
1
Græskar klargøres, bages og køres til mos.
Kikærter, græskarmos, rosmarin, citron og olie blendes sammen. Kom lidt vand i ad gangen indtil den ønskede konsistens er nået.
Smag til med salt, peber og spidskommen.