ANNONCE ANNONCE SNACKS OG TILBEHøR Hjemmelavet citronsild med æg Æg og sild går man aldrig galt i byen med. Ideel til påskebordet med en snaps. 4 Personer Ingredienser 3 stk. fileter gammeldags modnede sild 10 stk. cm porre dl mayonnaise 1 dl cremefraiche 18% 1 stk. økologisk citron 4 stk. æg hårdkogt 4 stk. skiver rugbrød ANNONCE Sådan gør du 1 Skær silden i mindre stykker og kom i en skål. 2 Skær porren i skiver og vend med silden. 3 Rør mayonnaise og cremefraiche sammen i en skål, og smag til med revet skal fra en halv citron og saft fra en halv citron. 4 Vend med silden, og lad silden stå og trække i køleskab en time eller mere. 5 Juster smagen igen med citronsaft. 6 Server silden med æg og rugbrød. PRINT ANNONCE
Jul Priserne er steget, men julens varer er heldigvis på tilbud Inflationen har kunnet mærkes på fødevarepriserne i 2025. Nu går vi julen i møde. En højtid, der har det med at sætte sine spor på pengepungen, og mange danskere ser nok bekymrede frem mod december. Men det er der ingen grund til, for så slemt bliver det faktisk ikke
øl Guide: Juleøl uden alkohol – sådan kombinerer du dem med julemaden Juleøl er skønt - også uden alkohol. Ølentusiast Kasper Mundt-Nielsen guider til alkoholfrie juleøl, der kan matche dine karrysild, dine frikadeller og dine klejner. Kort sagt din julefrokost
Jul 12 opskrifter med risengrød Lav en ordentlig portion risengrød og brug resterne til juledessert, morgenmad og kager til kaffen
Jul 24 opskrifter med rødkål Rødkål kan bruges til andet end julemaden, se de mange opskrifter i galleriet. Du finder bl.a. flere friske rødkålssalater, en kålskål, en morgengrød og kåldolmere
Annoncørbetalt indhold Julekonkurrence 11. december: Vind et gavekort til Air Greenland Hvordan var det nu med julen i gamle dage? Husker du traditioner, mad og kokkens navn? Gæt med i dagens quiz og vind et rejsegavekort til Air Greenland KONKURRENCE