Hjemmelavet citronsild med æg

Æg og sild går man aldrig galt i byen med. Ideel til påskebordet med en snaps. 
Hjemmelavet citronsild med æg
  • 4 Personer

Ingredienser

3 stk fileter gammeldags modnede sild
10 stk cm porre
dl. mayonnaise
1 dl. cremefraiche 18%
1 stk. økologisk citron
4 stk hårdkogte æg
4 stk skiver rugbrød

Sådan gør du

  1. 1.Skær silden i mindre stykker og kom i en skål.
  2. 2.Skær porren i skiver og vend med silden.
  3. 3.Rør mayonnaise og cremefraiche sammen i en skål, og smag til med revet skal fra en halv citron og saft fra en halv citron.
  4. 4.Vend med silden, og lad silden stå og trække i køleskab en time eller mere.
  5. 5.Juster smagen igen med citronsaft.
  6. 6.Server silden med æg og rugbrød.
Se, hvad vi ellers skriver om: #lette retter, #snacks og tilbehør, #forret, #få ingredienser og #påske