Gul-grøn morgengrød med sød kartoffel og gurkemeje
VEGETAR

Gul-grøn morgengrød med sød kartoffel og gurkemeje

En varm og blød grød, som har hentet inspiration i det marokkanske køkken. Hvis du er glad for varme krydderier, så giv den ekstra gas med garam masala eller lignende krydderiblandinger
  • 1 Person

Det skal du bruge

100 g sød kartoffel/sweet potato , kogt
1 stk. tommel frisk gurkemeje eller 1 tsk. stødt med top
1 stk. æble
1 stk. lime uden skræl
1 tsk. jomfru­-kokos-­olie
50 g dadler
30 g mandler
200 g broccoli
2 dl. grøn te
- Lidt stødt kanel

Ideer til topping:

- mandler grofthakkede
- 
æble i tern

Sådan gør du

  1. 1
    Put alle ingredienser i blenderen, og kør, til du har en jævn og lækker konsistens. Husk, du altid kan rette konsistensen med mere væske, enten ekstra af den fra opskriften eller bare vand.