Grillet hjertesalat og laks med nudler
FROKOST

Grillet hjertesalat og laks med nudler

Hurtig og forfriskende pastaret, klar på den tid, det tager at koge pastaen
  • 4 Personer

Ingredienser

400 g laks
lidt olie
lidt salt og sort peber
3 stk. hjertesalater
250 g nudler
2 spsk. olie
1 tsk. karry
1 stk. lime
1 stk. forårsløg

Sådan gør du

  1. 1
    Pensl laksen med lidt olie, og krydr med salt og peber.  
  2. 2
    Grill i cirka 8 minutter.  
  3. 3
    Del salaten lige over, og grill den i et halvt til helt minut per side. Hold øje.  
  4. 4
    Kog nudler.  
  5. 5
    Bland olie og karry med limesaft, og fordel det på 4 tallerkner.  
  6. 6
    Anret afdryppede nudler, salat i mindre stykker og laks herpå. Top med snittet forårsløg, og server.