Græskarbrød
BAGVæRK

Græskarbrød

En kombination af brød og kage. Server det lunt med smør eller som her med flødeost eller mascarpone samt banan, avocado, nødder og bær.
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk. æg
1 dl. sukker
300 g græskarkød bagt
1 dl. kokosolie
3 dl. havergryn
2 dl. kokosmel
0.25 g friskrevet muskatnød
1 tsk. kanel
1 tsk. bagepulver

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 200 grader.
  2. 2
    Smør en sandkageform, og drys den med havregryn.
  3. 3
    Kom æg og sukker i en skål, og pisk det sammen.
  4. 4
    Mos græskarkødet godt, og kom det heri. Tilføj kokosolie, og pisk blandingen sammen.
  5. 5
    Bland nu alle tørre ingredienser i en skål, og vend dem i græskarblandingen.
  6. 6
    Kom dejen i formen, og stil den midt i ovnen. Bag den i cirka 35 minutter. Giv brødet 5 minutter ekstra, hvis du bruger en mindre form, hvor brødet bliver højt.
  7. 7
    Tag brødet ud, stil det på en rist og afkøl, før du skærer brødet i ganske tykke skiver.