En kombination af brød og kage. Server det lunt med smør eller som her med flødeost eller mascarpone samt banan, avocado, nødder og bær.
4 Personer
Ingredienser
4 stk.
æg
1 dl
sukker
300 g
græskarkød bagt
1 dl
kokosolie
3 dl
havregryn
2 dl
kokosmel
0.25 g
friskrevet muskatnød
1 tsk.
kanel
1 tsk.
bagepulver
ANNONCE
Sådan gør du
1
Sæt ovnen på 200 grader.
2
Smør en sandkageform, og drys den med havregryn.
3
Kom æg og sukker i en skål, og pisk
det sammen.
4
Mos græskarkødet godt, og kom det heri. Tilføj kokosolie, og pisk blandingen sammen.
5
Bland nu alle tørre ingredienser i en skål, og vend dem i græskarblandingen.
6
Kom dejen i formen, og stil den midt i ovnen. Bag den i cirka 35 minutter. Giv brødet 5 minutter ekstra, hvis du bruger en mindre form, hvor brødet bliver højt.
7
Tag brødet ud, stil det på en rist og afkøl, før du skærer brødet i ganske
tykke skiver.