Fyldte tomater med bulgur og gedeost
- 4 Personer
Ingredienser
2 dl. | bulgur |
2 spsk. | olivenolie |
- | Lidt salt og peber |
1 stk. | forårsløg |
3 spsk. | finthakket mynte |
2 spsk. | lyse rosiner |
8 stk | tomater Anvend 8 stks, hvis de er mellemstore |
120 g | gedeost |
Sådan gør du
-
1Kog bulgur efter anvisning på emballagen.
-
2Bland bulgur med olie, og krydr med salt og peber. Hak forårsløg fint. Bland bulgur med forårsløg, mynte og rosiner.
-
3Skær et låg af hver tomat og fjern indmaden (stil indmaden i køleskabet til morgendagens salat eller sauce).
-
4Sæt tomater på en bradepande med bagepapir. Fyld tomaterne med bulgur. Skær gedeost i skiver og stik skiverne ned i fyldet.
-
5Læg tomatlågene ved siden af de fyldte tomater på bradepanden. Bag tomaterne, indtil osten begynder at smelte let. Kig efter 10 minutter. Sæt eventuelt låg på tomaterne, og server med godt brød eller en grøn salat.