Dutch bean-baby med bløde løg
- 3 Personer
Det skal du bruge:
150 g | kogte hvide bønner |
2 dl. | mælk |
1.5 dl. | hvedemel |
3 stk. | æg |
2 spsk. | smeltet smør |
1 spsk. | smør, til stegning |
Bløde løg
3 stk. | løg |
2 spsk. | olivenolie til stegning |
1 spsk. | smør, til stegning |
- | salt |
1 spsk. | balsamicoeddike |
Til servering
100 g | gruyere (eller Prima Donna eller Vesterhavsost) |
2 spsk. | hakket purløg |
- | salat Evt. |
Sådan gør du
-
1Bløde løg, Pil løgene, skær dem i skiver, og steg dem i olie og smør på en pande i ca. 15 minutter, til de er møre og gyldne. Krydr med salt og eddike.
-
2Dutch bean-baby. Tænd ovnen på 220°. Varm et støbejernsfad eller en ovnfast pande op i ovnen. Blend bønner og mælk til en ensartet masse. Tilsæt mel, æg og smeltet smør, og krydr med salt. Smelt 1 spsk. smør i den varme pande. Hæld dejen i, og sæt straks panden tilbage i ovnen. Bag din Dutch bean-baby i 17-20 minutter, til siderne har rejst sig, og den er gennembagt.
-
3Servér retten i den varme pande. Top med friskrevet ost, bløde løg og purløg, og giv gerne en sprød salat til.