Fuldkornskager
Kager med fuldkorn er en lillebitte smule sundere end kager uden fuldkorn. Så hvorfor ikke spise to?

- 12 Personer
- 30 Minutes
Ingredienser
150 g | hvedemel |
125 g | fuldkornshvedemel |
1 tsk. | salt |
2 tsk. | bagepulver |
150 g | farin |
175 g | smør |
1 stk. | æg |
1 spsk. | vand |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 185 grader varmluft.
- 2.Bland hvedemel, fuldkornshvedemel, salt, bagepulver, og farin sammen i en skål.
- 3.Smuldr smørret i melblandingen, og rør godt rundt.
- 4.Kom ægget i, og til sidst lidt vand, og bland til en fast dej.
- 5.Form dejen med en ske eller hænderne til runde, ganske flade (ca. 1 cm tykke) kager, og stil på to plader med bagepapir.
- 6.Bag kagerne i ca. 15 minutter.
- 7.Afkøl og kom i en kagedåse.