Fuldkornskager

Kager med fuldkorn er en lillebitte smule sundere end kager uden fuldkorn. Så hvorfor ikke spise to? 
Fuldkornskager
  • 12 Personer
  • 30 Minutes

Ingredienser

150 g hvedemel
125 g fuldkornshvedemel
1 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
150 g farin
175 g smør
1 stk. æg
1 spsk. vand

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 185 grader varmluft.
  2. 2.Bland hvedemel, fuldkornshvedemel, salt, bagepulver, og farin sammen i en skål.
  3. 3.Smuldr smørret i melblandingen, og rør godt rundt.
  4. 4.Kom ægget i, og til sidst lidt vand, og bland til en fast dej.
  5. 5.Form dejen med en ske eller hænderne til runde, ganske flade (ca. 1 cm tykke) kager, og stil på to plader med bagepapir.
  6. 6.Bag kagerne i ca. 15 minutter.
  7. 7.Afkøl og kom i en kagedåse.
Se, hvad vi ellers skriver om: #bagværk, #dessert og #få ingredienser