Fuldkornskager
BAGVæRK

Fuldkornskager

Kager med fuldkorn er en lillebitte smule sundere end kager uden fuldkorn. Så hvorfor ikke spise to? 
  • 12 Personer
  • 30 Minutes

Ingredienser

150 g hvedemel
125 g fuldkornshvedemel
1 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
150 g farin
175 g smør
1 stk. æg
1 spsk. vand

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 185 grader varmluft.
  2. 2
    Bland hvedemel, fuldkornshvedemel, salt, bagepulver, og farin sammen i en skål.
  3. 3
    Smuldr smørret i melblandingen, og rør godt rundt.
  4. 4
    Kom ægget i, og til sidst lidt vand, og bland til en fast dej.
  5. 5
    Form dejen med en ske eller hænderne til runde, ganske flade (ca. 1 cm tykke) kager, og stil på to plader med bagepapir.
  6. 6
    Bag kagerne i ca. 15 minutter.
  7. 7
    Afkøl og kom i en kagedåse.