Friske forårsruller med rejer, asparges og mynte
Friske forårsruller er nemme at lave, og smager friskt og lækkert. Svøb rejer, asparges og frisk mynte ind i rispapir. Drys til sidst med salte peanuts og dyb rullen i sød chilisauce.

- 4 Personer
Ingredienser
300 g | Kogte tigerrejer |
2 hoveder | hjertesalat |
1 bundt | asparges |
2 stk | agurker |
lidt | saltede peanuts, hakkede |
16 stk | rispapir |
1 potte | frisk mynte |
lidt | lime |
lidt | sød chilisauce |
100 g | risnudler |
Sådan gør du
- 1.Del tigerrejerne på midten på tværs, så du får tynde skiver reje.
- 2.Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og overbrus dem med koldt vand, så de ikke koger videre.
- 3.Skær asparges og agurk i tynde strimler. Fordel lidt mynteblade og rejer på midten af det fugtige rispapir sammen med salatblad, agurk, asparges og peanuts. Fold og server sammen med sød chilisauce og frisk lime.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad,
#frokost,
#hovedret,
#passer til sæsonen,
#asiatisk mad og #chili