Fransk salat med butterbeans, æg og tun
- 4 Personer
Ingredienser
200 g | butterbeans |
4 spsk. | olivenolie |
4 spsk. | hakket persille |
2 tsk. | hvidvinseddike |
4 stk. | æg |
2 stk. | tunsteak |
lidt | salt og lidt peber |
4 håndfulde | blandet salatblade |
8 stk. | ansjoser |
Sådan gør du
-
1Læg bønner i blød i koldt vand i 12 timer.
-
2Kog dem møre i let saltet vand i 45-60 minutter.
-
3Afdryp dem, og vend dem med olie, eddike og persille. Afkøl.
-
4Kog æggene.
-
5Krydr tunen, og gril den på grillpande på begge sider. Den skal være rosastegt eller gennemstegt.
-
6Anret gerne salaten på fad. Fordel butterbeans, æg, tun i mindre stykker og ansjos herpå. Server straks.