Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
700 g | lakseside |
0.5 stk. | citron |
1 spsk. | olie |
lidt | salt og sort peber |
4 stk | æbler små |
3 dl. | basmatiris |
30 g | tørrede svampe f.eks. kantareller og morkler |
3 dl. | kogende vand |
250 g | svampe friske |
4 dl. | piskefløde |
lidt | sojasauce |
Lav en stor portion sauce. Hvis der bliver lidt tilovers, smager det fantastisk på en pasta i morgen.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10