Fiskefrikadeller med lakseremoulade
FROKOST

Fiskefrikadeller med lakseremoulade

I stedet for den gule køberemoulade, laver vi vores egen med skyr og laks. Lakseremouladen smager rundt og mildt og passer mindst ligeså godt til fiskefrikadellerne som den originale tuberemoulade.    
  • 4 Personer

Fiskefrikadeller

500 g færdig fiskefars
1 stk. forårsløg
1 stk. revet økologisk limeskal
- olie til stegning

Lakseremoulade

75 g røget laks
2 dl. skyr
1 dl. mayonnaise
1 spsk. hakket basilikum
- salt og peber

Tilbehør

2 stk hjertesalater
1 stk. forårsløg
- surdejsbrød

Sådan gør du

  1. 1
    Kom farsen i en skål.
  2. 2
    Hak forårsløg helt fint og vend med farsen.
  3. 3
    Kom også limeskal heri.
  4. 4
    Steg farsen som små frikadeller.
  5. 5
    Skær laksen i små tern.
  6. 6
    Kom skyr og mayonnaise i en skål og vend laksen og basilikum i.
  7. 7
    Smag til med salt og peber.
  8. 8
    Server frikadeller med salat og snittet forårsløg til brød og lakseremoulade.