Fårebrie med rabarber og jordbærchutney
SNACKS OG TILBEHøR

Fårebrie med rabarber og jordbærchutney

Til en frokost i det grønne. Tag et glas chutney med og server til osten. Ristet rugbrød smager godt til. Eller sprøde bornholmske rugkiks og kommenkiks.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. fårebrie
300 g rabarberstilke
300 g jordbær
50 g sukker
1 spsk. æblecidervineddike

Sådan gør du

  1. 1
    Skær rabarber i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med jordbær, sukker og æblecidervineddike.
  2. 2
    Lad det simre sammen i 5 minutter.
  3. 3
    Kom blandingen på glas og afkøl den helt.
  4. 4
    Server rabarber og jordbær til osten.

Tip!

Fårebrie er også god i en sandwich med tynde skiver avocado og bladtynde skiver løg