Redaktionen anbefaler
| 1 kg | Hakket oksekød 8-12 % |
| 4 fed | hvidløg |
| 2 stk. | løg |
| 1 spsk. | spidskommen |
| 1 bundt | Kruspersille (gem lidt til pynt) |
| 1 bundt | Frisk merian |
| 400 g | flåede tomater |
| 2 stk. | laurbærblade |
| 300 g | Pintobønner (sørg for at lægge dem i blød natten over) |
| 1 dl | oksebouillon |
| 2 stk. | Friske Chocolate Bhut eller 1/2 spsk. chilipulver |
| 100 g | Mørk chokolade, min. 70 % |
| 1 stk. | olie til stegning |
| 1 stk. | salt og friskkværnet peber |
| 1 stk. | Lille bæger cremefraiche 38 % |
| 1 stk. | Tacoskaller eller tortilla wraps |