Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
1 kg | Hakket oksekød 8-12 % |
4 fed | hvidløg |
2 stk | løg |
1 spsk. | spidskommen |
1 bundt | Kruspersille (gem lidt til pynt) |
1 bundt | Frisk merian |
400 g | flåede tomater |
2 stk | laurbærblade |
300 g | Pintobønner (sørg for at lægge dem i blød natten over) |
1 dl. | oksebouillon |
2 stk | Friske Chocolate Bhut eller 1/2 spsk. chilipulver |
100 g | Mørk chokolade, min. 70 % |
1 stk. | olie til stegning |
1 stk. | salt og friskkværnet peber |
1 stk. | Lille bæger cremefraiche 38 % |
1 stk. | Tacoskaller eller tortilla wraps |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10